• Loon Bottoms Up

  Loon Bottoms Up

  Praktisk holder for flasker med diverse produkter.
  kr 89,00
 • Loon Gator Grip Dubbing Spinner

  Loon Gator Grip Dubbing Spinner

  Loon Gator Grip Dubbing Spinner Dubbing spinner med utskiftbare tupper. Sekskantede form med rundt håndtake gir både god kontroll under dubbing/hackling og sikrer at verktøyet blir liggende på bordet når det ikke er i bruk.
  kr 209,00
 • Loon Hard Head Clear

  Loon Hard Head Clear

  Miljøvennlig polyuretane lakk.. Kan i tillegg til å lage blanke og sterke hoder, også brukes som et meget godt alternativ til epoxy for å bygge opp/ forsterke kropper. Leveres på romslige flasker med påføringspensel. Miljøvennlig polyuretane lakk.
  kr 89,00
 • Loon Lochsa

  Loon Lochsa

  Lochsa er et premium allround gelè flytemiddel som fungerer på alle materialer til og med CDC. Middelet bleker ikke CDC, og er perfekt til bruk av alle slags fjær, hår, hackle og garn. Lochsa gir maksimalt flyt med null olje-film på vannet. Middelet er silikon-basert, og smelter ikke i varmen, og tykner ikke når det er kaldt.
  kr 99,00
 • Loon Reel Lube

  Loon Reel Lube

  Fett som er spesiallaget for sneller. Vannavstøtende og kan brukes på alle bevegelige deler. Hindrer rust, korrosjon og holder snellene dine i solid stand, samtidig som det reduserer friksjon.
  kr 59,00
 • Loon Tippet Holder

  Loon Tippet Holder

  Tippet holder som kan holde 6 stk tippetspoler. Karabinkrok for enkelt feste.
  kr 119,00
 • Loon UV Clear Fly Finish - Thin (1/2 oz.)

  Loon UV Clear Fly Finish – Thin (1/2 oz.)

  Topp kvalitet fluebindelakk som herder på få sekunder ved hjelp av Loons UV lampe.
  kr 199,00
 • Loon UV Fly Paint Yellow

  Loon UV Fly Paint Yellow

  Nå har du muligheten til å endre detaljer på fluea di ute i felten. Loon UV pain kan påføres alt fra hackle til metall. Gi det noen få sekunder med Loon UV Power Light, eller la sola gjøre jobben med herdingen. Vipps så har du en ny «dødelig» flue klar til bruk.
  kr 199,00
 • Loon UV Wader Repair

  Loon UV Wader Repair

  UV-Lim som herder i dagslys, raskt i overskyet vær og superraskt i sollys. Bør derfor påføres i skygge. Anvendes til alt membrantøy, f.eks. vadebukser, og kan gjøre deg operativ i løpet av sekunder om uhellet skulle være ute. Loon UV- lim er like selvfølgelig på enhver tur som fluestanga.
  kr 99,00