Loop Opti Rapid

Loop Opti Rapid & Loop Opti Gyre – Spennende nyheter

Loop Opti Rapid og Loop Opti Gyre er to spennende nyheter fra Loop i år. De blir en del av den allerede kjente Optiserien som er noe av det beste du får av fluesneller. Her skal du få vite litt mer om Optiserien og de to nye medlemmene. 

I optiserien får du sneller av meget høy kvalitet, som fungerer meget bra under fisket, samtidig som de ser veldig bra ut. (Ja, bare innrøm det, du bryr deg om hvordan utstyret ser ut;). Loop var tidlig ute med “Large arbour”, og introduserte med Optiserien V-formen i spolen. Som skal hjelpe med å raskere å kunne sveive linene på snellen og samtidig gi mindre minne på backing og line. Selve ryggraden i Optiserien er den effektive, sterke og pålitelige Power Matrix bremsen, som er både vanntett og saltvannsbestandig. Det er enkelt å justere bremsen, slik at du får ønsket motstand i starten av bremseskalaen, og å snu selve bremseretningen.

Loop Opti Rapid

Loop Opti Rapid ligger mellom Opti Dryfly og Opti Runner i størrelse og er tiltenkt det litt tyngre enhåndsfisket. Med en gjevn og sterk brems, er dette din bestevenn når du skal sikre drømmefisken. Med en kapasitet på 200m 20lbs backing sammens med et WF6 snøre, har du her alt du trenger for å lande drømmefisken. Loop Opti Rapid har en ytre diameter på 105mm og veier 206g.

Loop Opti Gyre

Loop Opti Gyre er for det tyngre tohåndsfisket. En fantastisk sterk og gjevn brems kan stoppe storlaksen før den går utenfor stryket eller runder en stein i elva. Med en kapasitet på hele 300m 50lbs backing, trenger du ikke være bekymret for å se slutten på backingen med det første. Loop Opti Gyre har en ytre diameter på 120mm og veier 285g.

Vårt store utvalg av loop sneller finner du her.

Share this post