Laksefiske i  Stjørdalselva og Forra er noe vi kan, og vi hjelper deg gjerne med fiskekort og det riktige utstyret for å lykkes som laksefisker i Midt-Norge. Våre ansatte har alle mange års erfaring fra Stjørdalselva og Forra, noe som er viktig for å kunne tilby den ekspertisen vi ønsker.
Stjørdalselva går for å være Midt-Norges triveligste lakseelv å fiske i. Hyggelige fiskere langs bredden og generelt lite konflikter gjør dette til en harmonisk og avslappende opplevelse. Her finnes også godt om plass å fiske på, og det er flotte strekker for fluefiske, slukfiske og markfiske.
Vi selger fiskekort for SJFF sine fiskestrekker, som dekker ca 25 km med elv, fordelt på ca 40 vald. Prisene er rimelige, og du får meget varierte strekker å fiske på. Kortprisene starter på 340,-  for døgnkort (2016). Det er også mulig å kjøpe 3-døgns, uke og sesongkort. Prisene varierer for innenlands/utenlands statsborger. Egne priser for ungdom t.o.m 17 år. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.
Vi formidler også laksefiske i Sjørdalselva og Forra direkte med flere av grunneierne langs elva. Ønsker du et eksklusivt område å fiske på, kan dette være noe for deg. Her vil prisene variere etter hvor mye elv du ønsker å leie ekslusivt og hvor i elven du ønsker å fiske. Husk, det gjelder å være ut i god tid om du ønsker å sikre deg fiske på de mest populære strekkene. Ta kontakt for utfyllende informasjon.
Er du nybegynner eller usikker på hvilket fiskeutstyr du trenger for å fiske laks i Stjørdalselva, er vi behjelpelig med dette. Vi setter sammen utstyret du trenger til konkurransedyktige priser. Vi har ansatte med bred erfaring fra fluefiske, slukfiske og markfiske etter laks. Kundeservice – Kompetanse – Fornøyde kunder er våre leveregler, så vi kan garantere at du blir fornøyd med din handel hos oss.
Laksefiske i Stjørdalselva – Forra – Laksefiske – Laksefiske Midt-Norge – Laksefiske Stjørdal