Frakt og levering

Når du legger inn en bestilling på www.bestfiske.no vil du motta en ordrebekreftelse på mail fra oss. Vi behandler normalt ordre samme dag/dagen etter, avhengig av tidspunktet for bestillingen. Vi pakker og sender varer hver dag fra mandag til fredag. Ved bestillinger over helgen vil disse bli behandlet førstkommende mandag.

Fri frakt på kjøp over  1000,- (VELGES av deg som kunde i kassen)
Utenom dette har vi en fast frakt på 89,-

Hent selv hos Best Fiske

Avhenting i butikk er både fleksibelt og gratis for deg. Du kan her få se din vare før du bestemmer deg. Ved avhenting i butikk må ordren hentes innen 5 dager. Når din bestilling er pakket og klar til avhenting vil du få en epost fra oss om at pakken er klar for å hentes i butikk. Ta med deg ordrebekreftelse og vis denne i kassen.

Hent selv på Posten

Hvis pakkes sendes til postkontoret eller til ”Post i butikk” vil du få en sms når pakken kan hentes. Leveringstiden vil variere fra 1 – 4 virkedager, dette avhenger av hvor i landet du bor. Best Fiske tar forbehold om lengre leveringstid i perioder der vi eller Posten har mye trafikk. Små og lette pakker sendes direkte til din postkasse.

Ordre over 1000,- vil sendes fraktfritt med ”Postens Klimanøytrale servicepakke”. For ordre under 1000,- vil det forekomme et frakttillegg på 89,-.

Retur & Reklamasjon

Bytte og retur

Et angrerettskjema sendes med pakken og skal benyttes ved returnering av varer. Hvis du ønsker å bytte en vare som er kjøpt i nettbutikken og avhentet i butikken vår i Larvik, må dette byttet avtales/godkjennes med nettbutikken på post@bestfiske.no eller på 74834140.

Ønsker du å bytte til en anne varer må dette likeledes avtales med nettbutikken på post@bestfiske.no eller på 74834140, porto frem og tilbake dekkes av kunden. Hvis kunden sender en pakke tilbake uten sporing og denne skulle komme borte i posten, er dette avsendes ansvar.

Ved bruk av bytterett må varen være ubrukt, og merkelapper må ikke være fjernet fra produktet. Du kan også få en tilgodelapp om du ønsker det, eller deponere på varen og få full returrett innen tre dager fra kjøpet fant sted.

Reklamasjon

Hvis det oppdages feil eller mangler på produkter kjøpt på www.bestfiske.no må nettbutikken ha beskjed innen 3 dager via epost eller telefon. Kunden må ta kontakt for å få tilsendt en returseddel. Produktet sendes kostnadsfritt tilbake, og en ny vare vil bli tilsendt så fremt lagerbeholdningen tillater det, eller beløpet vil bli ført tilbake til din konto.

Angrerett

Angrerettloven fra 2014 gjelder ved alle kjøp forbrukere foretar i Best Fiske’s nettbutikk. Hos oss vil kjøperen motta angrerettsskjema sammen med ordrebekreftelsen på e-post. Angrefristen utløper etter 14 dager etter den dagen kjøperen har mottatt varene. I denne perioden kan kjøperen uten forpliktelser sende tilbake varene man har mottatt. Etter dagens angrerettlov av 2014 er angrefristen på 12 mnd dersom kjøperen ikke har mottatt opplysning om at det foreligger angrerett og et standardisert angreskjema. Hvis Best Fiske sørger for at denne opplysningen vil bli gitt i løpet av disse 12 månedene, utløper angrefristen likevel 14 dager etter den dagen kjøperen mottok opplysningene, jf. angrerettloven § 21 jf. § 8 første ledd bokstav h. Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til selgeren uten unødig opphold og senest 14 dager fra melding om bruk av angreretten er gitt. Kjøper dekker de direkte kostnadene ved å returnere varen, med mindre annet er avtalt eller selger har unnlatt å opplyse om at kjøper skal dekke returkostnadene. Selgeren kan ikke fastsette gebyr for kjøperens bruk av angreretten. Kjøper kan prøve eller teste varen på en forsvarlig måte for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon, uten at angreretten faller bort, jf. angrl § 25. Dersom prøving eller test av varen går utover hva som er forsvarlig og nødvendig, kan kjøperen bli ansvarlig for eventuell redusert verdi på varen. Selgeren er forpliktet til å tilbakebetale kjøpesum- men til kjøperen uten unødig opphold, og senest 14 dager fra selgeren fikk melding om kjøperens beslutning om å benytte angreretten. Selger har rett til å holde tilbake betalingen til han har mottatt varene fra kjøperen, eller til kjøper har lagt frem dokumentasjon for at varene er sendt tilbake. Ved bruk av angrerett må varen være ubrukt, og merkelapper (hang-tags f.eks) må ikke være fjernet fra produktet. Brukes angreretten på varer som er betalt med rabattkupong/rabattkode/rabaterte gavekort, er det beløpet du har betalt for varen og ikke varens salgspris, som refunderes. Ved retur og benyttelse av angrerett kan man altså ikke få refundert et høyere beløp enn det man har betalt for varen. Ved kredittkortkjøp vil du få pengene refundert direkte til din konto for varer som er sendt i retur. Har du mottatt faktura trekker du fra beløpet for varen(e) på den mottatte fakturaen selv, da du ikke vil få tilsendt ny faktura.

Redusert bytterett

Der er ingen bytterett på uforseglete matvarer, undertøy, øredobber eller på varer kjøpt på salg.

Kjøpsbetingelser

Priser

Alle priser oppgitt på nettsiden er inkludert merverdiavgift. Alle tilbudspriser gjelder så langt lageret rekker eller ved kampanjer der fristen vises. Vi tar forbehold om feil på priser og lagerbeholdning. Vi tar ligeledes forbehold om eventuelle trykkefeil når det gjelder priser og informasjoner om produkter på vår nettside.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe på; post@bestfiske.no eller 74834140. Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK), inkl mva. Ekskludert frakt.

Forbehold

På Best Fiske jobber vi hardt med å gjengi korrekte beskrivelser og bilder av våre produkter. Bilder vedrørende farge og mål kan avvike fra virkeligheten, vi tar ikke ansvar for variasjoner av bildene på ulike datamaskiner og skjermer.

Personopplysninger

Hos oss på Best Fiske behandler vi persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med eksterne register.

Betaling & Sikkerhet

Hos Best Fiske er vi svært opptatt av sikkerhet, og derfor lagres dine personlige betalingsopplysninger ikke hos oss. På nettsiden benytter vi oss av Klarna og NETS som tilbyr enkel og sikker handel på nettet.

Enkel betaling

Med Klarna kan du handle på nett uten kort og registrering. Oppgi adressen din når du handler med Klarna på Best Fiske for første gang. Ved neste kjøp er opplysningene lagret, og du kan handle med et ”klikk”, lett og fint!

Sikker handel

Vi som nettbutikk har alltid kunderelasjonen i fokus, og med Klarna handler du sikkert på nett. Klarna og Best Fiske beskytter dine personopplysninger mot misbruk.

Klarna Faktura

Når du velger faktura («Betal om 14 dager») som betalingsmåte er det Klarna som håndterer dette. Et fakturagebyr på 0 kr tilkommer per kjøp, månedsgebyret er på 45,- og renten er på 22 %.

Slik betaler du med faktura: Fyll inn alle opplysninger om deg selv, og din adresse. Opplysningene du oppgir her må stemme overens med det som står i folkeregisteret. Velg betaling med Klarna «Betal om 14 dager». Fyll inn ditt fødsels- og personnummer. Dersom det er første gang du handler med Klarna, kan Klarna gjennomføre en kredittsjekk på deg. Dette vil du bli varslet om i etterkant. Du skal innen 14 dager motta en faktura enten per post, eller per e-post, til den e-postadressen du har opplyst i din bestilling. Hvis betaling unnlates, legges det til et purregebyr på 64,00 kr og en forsinkelsesrente på 9,50 %. Vi ber om at alle spørsmål vedrørende faktura, forsinket faktura eller feil faktura rettes mot Klarna. Kontaktinformasjon finner du på https://klarna.com/no/support.